Η λέξη λιποαναρρόφηση στις περισσότερες από εσάς φέρνει στο μυαλό χειρουργικό κρεβάτι, νυστέρι και μεγάλο πόνο. Μάθετε, λοιπόν, ότι η επιστήμη προχωρά και βρίσκει νέους τρόπους για τέλεια αισθητικά αποτελέσματα με λιγότερο πόνο. Για τις γυναίκες που έχουν ψωμάκια, η μέθοδος «Body Tite» μπορεί να σας δώσει τα αποτελέσματα που θέλετε, χωρίς να χρειαστεί να ξαπλώσετε σε χειρουργικό κρεβάτι. Πρόκειται για μια μέθοδο λιποαναρρόφησης με ραδιοσυχνότητες που μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τοπική αναισθησία, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί και δερματική σύσφιγξη.

Όπως διευκρινίζει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο eimastegynaikes.gr : «το BodyTite διαλύει τα λιποκύτταρα μέσω της ενέργειας των Ραδιοσυχνοτήτων (RF). Προκαλεί ταυτόχρονη αιμόσταση στα αιμοφόρα αγγεία, η οποία μειώνει την αιμορραγία, τις μετεγχειρητικές εκχυμώσεις και τα τραυματικά οιδήματα που σχετίζονται με την παραδοσιακή τεχνική λιποαναρρόφησης. Μέσω μιας εσωτερικής κάνουλας, η ενέργεια RF μεταφέρεται σε ένα εξωτερικό ηλεκτρόδιο, με αποτέλεσμα την αιμόσταση του λίπους, των αγγείων και του ινώδους ιστού. Παράλληλα, επιφέρεται ελεγχόμενη και προοδευτική θέρμανση της δομής του υποδόριου μαλακού ιστού και αναρρόφηση αυτού, όπου έχει ήδη προκληθεί αιμόσταση. Ο ιστός που έχει υποβληθεί σε αιμόσταση και ρευστοποίηση αναρροφάται, ενώ η αύξηση της θερμοκρασίας της δομής του υποδόριου μαλακού ιστού έχει ως αποτέλεσμα την πολύ σημαντική σύσφιγξη και αναδιαμόρφωση της περιοχής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας και σιγά σιγά μέσα στις επόμενες ημέρες να επανέλθετε σταδιακά στις καθημερινές σας δραστηριότητες, αποφεύγοντας τουλάχιστον κατά τις πρώτες μέρες την έντονη σωματική άσκηση. Είναι απαραίτητο για 2-4 εβδομάδες μετά να φοράτε έναν ελαστικό κορσέ.

Και επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, σας τονίζουμε ότι το «Body Tite», όπως και όλες οι παρόμοιες μέθοδοι, είναι ιατρικές πράξεις. Και πρέπει να εφαρμόζονται μόνο από γιατρούς σε χώρους που σας παρέχουν την ασφάλεια, ό,τι αν κάτι πάει στραβά , θα υπάρχει δυνατότητα αντιμετώπισης. Ο γιατρός πρέπει όχι απλώς να είναι παρών, αλλά αυτός που θα εφαρμόζει τις μεθόδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης