Η ομορφιά έχει τους δικούς της κανόνες που δεν επιτρέπεται να τους παραβιάζετε, εάν θέλετε να δείχνετε όλες τις ώρες όμορφη και να έχετε φρέσκο και σφριγηλό πρόσωπο.

Να φοράτε καθημερινά αντηλιακό
Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι καθώς οι βλαβερές για το δέρμα ακτινοβολίες του ήλιου περνάνε και μέσα από τα σύννεφα. Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα 2 σε 1 που σας προσφέρουν ενυδάτωση και παράλληλα αντηλιακή προστασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να καθαρίζετε σχολαστικά το πρόσωπό σας
Πάντα πριν πάτε για ύπνο πρέπει να έχετε καθαρό πρόσωπο χωρίς ίχνη μακιγιάζ. Όσο κουρασμένη κι αν είστε, όσο νωρίς κι αν πρέπει να ξυπνήσετε το πρωί μην παραμελείτε ποτέ το ντεμακιγιάζ των ματιών και της επιδερμίδας σας. Είναι πολύ σημαντικό για το δέρμα να είναι απαλλαγμένο από το make-up κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μπορεί να αναπνέει και να παράγει νέα κύτταρα.

Να απολυμαίνετε τα σφουγγαράκια και τα πινέλα του μακιγιάζ
Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε τακτικά τα πινέλα του μακιγιάζ και να ανανεώνεται τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιείτε για μην έχετε να νατιμετωπίσετε δερματικά προβλήματα.

Να κάνετε απολέπιση και να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας

Όχι μόνο το δέρμα του προσώπου αλλά και ολόκληρου του σώματος χρειάζεται να είναι ενυδατωμένο και απαλλαγμένο από τα νεκρά κύτταρα. Ένα scrub μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητο ώστε να διατηρείται η επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Μετά την απολέπιση ολοκληρώστε την περιποίηση απλώνοντας…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης