Είναι πετυχημένη, όμορφη, έξυπνη και σύζυγος του επί χρόνια εργένη George Clooney! Η Amal ήταν σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που μας απασχόλησε αρκετά την προηγούμενη χρονιά. Ο λόγος; Μα φυσικά ο γάμος της με έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood-αν όχι ο πιο γοητευτικός!

Μπορεί βέβαια ο George Clooney να αγάπησε χίλια δύο πράγματα σε εκείνη, αλλά ας μην λέμε ψέματα, η ομορφιά πάντα παίζει σημαντικό ρόλο τουλάχιστον στην αρχή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δες 4 μυστικά ομορφιάς με τα οποία η Amal κέρδισε τον George Clooney και εφάρμοσέ τα και εσύ! Άλλωστε δεν μπορεί όλο και κάποιος «George Clooney» θα υπάρχει και για εμάς εκεί έξω, κορίτσια!

1. Λαμπερά με όγκο μαλλιά. Τα πλούσια μαύρα λαμπερά μαλλιά της είναι από τα πρώτα πράγματα που προσέχεις πάνω της. Η σύζυγος Clooney δεν προτιμά τα ολόισια μαλλιά, αλλά τις ανάλαφρες μπούκλες ενώ η μακριά φράντζα στο πλάι είναι πάντα καλά χτενισμένη!

2. Ροζ κραγιόν. Μπορεί να την έχουμε δει με διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά η ίδια έχει αποκαλύψει πως το ροζ κραγιόν είναι το αγαπημένο της και ότι αυτό προτιμούσε στα πρώτα ραντεβού με τον George. Το ροζ, λοιπόν, είναι μία καλή επιλογή για σένα που δεν θέλεις ένα πολύ εκκεντρικό χρώμα η κάτι αδιάφορο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Όχι υπερβολικά βάψιμο στα μάτια. Ένα καλό concealer, αρκετή μάσκαρα και λίγο eyeliner είναι αρκετά για εκείνη καθώς δεν θέλει να φαίνεται υπερβολικά βαμμένη. Αυτό που δεν ξεχνάει με τίποτα είναι φυσικά το μολύβι για τα φρύδια, τα οποία φροντίζει να είναι πάντα περιποιημένα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης