Τις Απόκριες, μικροί και μεγάλοι ενθουσιάζονται με την ευκαιρία να μασκαρευτούν. Ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές μακιγιάζ είναι πανεύκολο να μεταμορφωθείτε στους αγαπημένους σας ήρωες!

Κάθε χρόνο, οι χαρακτήρες δημοφιλών ταινιών και τα πρόσωπα της επικαιρότητας εμπνέουν πρωτότυπες ιδέες για αποκριάτικες στολές. Δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε: κάτι τρομακτικό, κάποιον διάσημο ή έναν κλασικό χαρακτήρα; Οι παρελάσεις και τα πάρτι δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να παρουσιάσουν τα alter ego τους και να διασκεδάσουν αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι νερό, σιρόπι καλαμποκιού, αλεύρι και χρώματα ζαχαροπλαστικής για να μεταμορφωθείτε σε βαμπίρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με λίγη εφευρετικότητα, οι επιλογές είναι άπειρες, ωστόσο οι πιο δημοφιλείς στολές που ενθουσιάζουν τα παιδιά όλων των ηλικιών παραμένουν: ο υπερήρωας, η γάτα, η πριγκίπισσα, ο πειρατής, το βαμπίρ, το φάντασμα, η μάγισσα, η νεράιδα και ο νίντζα. Το μακιγιάζ είναι καθοριστικό για την επιτυχία μιας χειροποίητης στολής. Δεν είναι εύκολο να φτιάξει ένας γονιός μια στολή διασκεδαστικού χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων ή βασίλισσας για το παιδί του. Εξίσου δύσκολο όμως είναι να πετύχει και το δικό του μακιγιάζ για τις Απόκριες.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης