Εάν θέλετε να κρατήσετε τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας του προσώπου σας υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι πιο ήπιοι και εύκολοι που μπορείτε να τους υιοθετήσετε και να αποφύγετε τις αισθητικές επεμβάσεις.

Ενισχύστε με τις σωστές βιταμίνες τον οργανισμό σας. Η ενίσχυση του οργανισμού μπορεί να γίνει με τη διατροφή η οποία μπορεί και πρέπει να είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, λιπαρά οξέα αλλά και με συμπληρώματα διατροφής που καλύπτουν το όποιο «κενό» υπάρχει στις ανάγκες του οργανισμού. Η βιταμίνη Ε είναι σταθερή αξία στις «βιταμίνες της ομορφιάς», οπότε καλό θα ήταν να ενισχύσετε την πρόληψη της βιταμίνης αυτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθαρίστε καθημερινά το πρόσωπό σας. Βάλτε το σωστό καθαρισμό στο καθημερινό σας πρόγραμμα, πρωί και βράδυ και μην τον αμελείτε ποτέ! Ξεκινήστε με την αφαίρεση του μακιγιάζ των ματιών, προχωρήστε με την απομάκρυνση του make-up και στη συνέχεια πλύνετε με ειδικά καθαριστικά όλο το πρόσωπο για να απομακρύνετε κάθε ίχνος ρύπου ή μακιγιάζ. Για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο είναι ιδανικά τα πολυπροϊόντα με πολλές ταυτόχρονες δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης