Η μάσκαρα είναι από τα must have καλλυντικά που έχει η κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας με εκφραστικά ή όχι μάτια και δεν την αποχωρίζεται ποτέ, ακόμα και όταν κάνει ένα φυσικό καθημερινό μακιγιάζ.

Η μάσκαρα αυτό το θαυματουργό βουρτσάκι που τονίζει τις βλεφαρίδες των ματιών κάνοντας τα μάτια εντυπωσιακά έχει κάποια μυστικά και εμείς σας τα παρουσιάζουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μάσκαρα έχει ημερομηνία λήξης

Όπως όλα τα καλλυντικά έτσι και η μάσκαρα εχει ημερομηνία λήξης. Το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε είναι οι τρεις μήνες διαφορετικά το υλικό που έχει μέσα χάνει την υγρασία του και στεγνώνει και είναι και επικίνδυνη για την ανάπτυξη μικροβίων λόγω του υγρού περιβάλλοντος.

Ξεβάψτε τις βλεφαρίδες πριν κοιμηθείτε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ύπνος με μάσκαρα μπορεί να σπάσει τις βλεφαρίδες σας. Μην αφήνετε το μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί δεν επιτρέπει στους πόρους του δέρματος να αναπνέουν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θαμπώνει το πρόσωπό σας.

Η μάσκαρα περιέχει υδράργυρο

Μην ανησυχείτε, δεν έχει αρκετό για να σας βλάψει, αλλά αυτό είναι ένα ενδιαφέρον γεγονός ότι, ενώ ο υδράργυρος έχει απαγορευτεί από όλα τα άλλα προϊόντα μακιγιάζ, εξακολουθεί να επιτρέπεται στη μάσκαρα, διότι δεν υπάρχει άλλο εναλλακτικό συστατικό…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης