Ψάχνετε τρόπους και μεθόδους να εξαφανίσετε τις ραγάδες σας; Ο καλύτερος τρόπος που έχουμε να σας προτείνουμε είναι με φυσικά προϊόντα που έχουμε όλες στο σπίτι μας! Ποια είναι όμως αυτά τα θαυματουργά προϊόντα;

Χυμός πατάτας

Ο χυμός της πατάτας περιέχει αρκετές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία ευνοούν την ανάπτυξη αλλά και την αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς να τον χρησιμοποιήσετε:

Κόψτε μια πατάτα μεσαίου μεγέθους σε χοντρές φέτες.
Πάρτε μία από αυτές και τρίψτε απαλά τις ραγάδες σας για λίγα λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι ο χυμός της πατάτας καλύπτει ικανοποιητικά την περιοχή των ραγάδων.
Τέλος, αφήστε τον χυμό της πατάτας να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε εκείνο το σημείο με χλιαρό νερό.

Ζάχαρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φυσική, λευκή ζάχαρη είναι μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από τις ραγάδες. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και ως απολεπιστικό προϊόν για το δέρμα σας.

Πώς να τη χρησιμοποιήσετε:

Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας από την ακατέργαστη ζάχαρη σε λίγο αμυγδαλέλαιο και προσθέστε μερικές σταγόνες από χυμό λεμονιού.
Ανακατέψτε τα υλικά σας καλά και απλώστε το μείγμα στις ραγάδες σε όλο σας το σώμα.
Τρίψτε με απαλές κινήσεις το μείγμα στο δέρμα σας για τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε μέρα, πριν από το ντους. Αν το κάνετε αυτό για έναν μήνα, θα δείτε ότι οι ραγάδες σας θα αρχίσουν να σβήνουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης