Σας λείπει κάτι από το νεσεσέρ με τα καλλυντικά για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας;

Αυτοσχεδιάστε και κάντε εναλλακτικές χρήσεις των βασικών προϊόντων μακιγιάζ που έχουμε όλες οι γυναίκες. Την επόμενη φορά που θα αγχωθείτε, γιατί σας τελείωσε το ρουζ ή ξεχάσατε να πάρετε eye liner, σκεφτείτε πως ορισμένα καλλυντικά μπορούν να παίξουν και άλλους ρόλους πέρα από αυτούς για τους οποίους είναι προορισμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κραγιόν, εκτός από τα χείλη, μπορεί να απλωθεί και στα μάγουλα σαν ρουζ, δίνοντάς τους χρώμα υγείας και φυσικό αποτέλεσμα. Το ροδακινί κραγιόν δίνει ένα φυσικό χρώμα υγείας στα μάγουλά σας.

Η διάφανη μάσκαρα ή το τζελ των μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κολλήσει τις ατίθασες τριχούλες των φρυδιών, καθώς και τις φύτρες στα μαλλιά. Προσοχή όμως στη ποσότητα. Καλό θα είναι η εφαρμογή του να γίνει με βουρτσάκι.

Οι σκιές σε κρέμα σε γήινες αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν κραγιόν για τα χείλη αν ανακατευτούν με λίγη βαζελίνη ή lip gloss, δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Το ίδιο καλά μπορεί να βάψει τα χείλη σας και το ρουζ σε σκόνη, αν επίσης ανακατευτεί με λίγη βαζελίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκούρα καφέ ή μαύρη σκιά των ματιών μπορεί να παίξει και ρόλο eye liner, αν απλωθεί με ένα λεπτό πινελάκι, το οποίο έχετε προηγουμένως βρέξει. Μάλιστα, το αποτέλεσμα θα είναι τόσο διακριτικό, που μπορεί και να το εφαρμόζετε όχι μόνο σε περίπτωση ανάγκης αλλά και για ένα επίσημο μακιγιάζ. Λίγη εξάσκηση θέλει και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Όταν σας τελειώσει η μάσκαρα μην την πετάξετε. Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι της μάσκαρας για να χτενίσετε τα φρύδια σας, αφού πρώτα το πλύνετε καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης