Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλες θέλουμε το δέρμα μας να λάμπει λίγο περισσότερο. Εσύ μπορείς να κλέψεις λίγη λάμψη παραπάνω χρησιμοποιώντας κάποιο ιριδίζον προϊόν, το οποίο θα παρέμβει στα σημεία που θέλεις. Τα bronzers, τα highlighters και τα illuminators είναι όλα κατασκευασμένα για αυτόν ακριβώς τον λόγο και προορίζονται για να αναδείξουν τις περιοχές που θα θέλαμε να μοιάζουν ηλιοκαμένες-και τον χειμώνα. Και ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα συγκεκριμένα προϊόντα στην Τ περιοχή του προσώπου, ώστε να εξασφαλίσεις ότι θα κερδίσεις όλη την προσοχή εκεί! Ποια όμως είναι αυτά τα σημεία;

1. Το μέτωπο: Μιμήσου το ηλιοκαμένο look απλώνοντας κάποιο highlighter στο κέντρο του μετώπου σου. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο δούλεψε απαλά προς τα έξω ώστε να απλωθεί το προϊόν ομοιόμορφα. Για να αποφύγεις την extra γυαλάδα, αντί για κάποιο shimmering προϊόν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο foundation το οποίο θα είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Τα φρύδια: Έχεις αργήσει να κλείσεις το τακτικό ραντεβού σου με την αισθητικό σου για αποτρίχωση και νιώθεις πως τα φρύδια σου ολοένα και… πυκνώνουν; Δεν πειράζει, υπάρχει λύση! Μεταμόρφωσε τα μεγάλα φρύδια σου με τη βοήθεια ελάχιστου highlighter που θα εφαρμόσεις κάτω από το σημείο της καμπύλης τους. Η προσοχή θα επικεντρωθεί εκεί και κανείς δεν θα παρατηρήσει τις extra τριχούλες.

3. Το εσωτερικό των ματιών: «Σβήσε» την κούραση από τα μάτια σου με μία σαμπανιζέ σκιά που θα απλώσεις στο εσωτερικό βλέφαρο των ματιών σου. Θα δείχνεις σαν να έχεις μόλις ξυπνήσει, ακόμα και αν χόρευες όλο το προηγούμενο βράδυ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης