Το χαμόγελο της Τζούλια Ρόμπερτς θα μπορούσε να θεωρηθεί το «σήμα κατατεθέν» της, αφού είναι πολύ χαρακτηριστικό και ιδιαίτερα γοητευτικό. Όμως, το μυστικό της 49χρονης σταρ, σύμφωνα με τους επιστήμονες, δεν είναι μόνο το απόλυτο λευκό των δοντιών της.

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν σήμερα τη λεύκανση ή τα σιδεράκια -ακόμη και σε μεγάλη ηλικία- προκειμένου να βελτιώσουν το χαμόγελό τους. Μια άγνωστη μέχρι τώρα παράμετρος που καθορίζει πόσο ελκυστικό είναι το χαμόγελο είναι η θέση των δοντιών σε σχέση με τα μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα ερευνητικά στοιχεία δείχνουν ότι τέλειο θεωρείται το χαμόγελο όταν η νοητή γραμμή που ενώνει τις κόρες των ματιών είναι παράλληλη με τη γραμμή που ενώνει τους κυνόδοντες.

Προκειμένου να ανακαλύψουν τα μυστικά του τέλειου χαμόγελου, οι επιστήμονες έκαναν μια διαδικτυακή αναζήτηση χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά όπως «όμορφο χαμόγελο», «ιδανικό χαμόγελο», «διάσημοι» και «Χόλιγουντ». Η αναζήτηση απέδωσε 108 φωτογραφίες διάσημων ανδρών και γυναικών, εκ των οποίων επιλέχθηκαν τελικά 32 φωτογραφίες ανδρών και 62 φωτογραφίες γυναικών.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης