Είναι ένα από τα πιο γευστικά φρούτα και ειδικά αυτήν την εποχή έχουν την τιμητική τους. Ο λόγος για τις φράουλες, οι οποίες εκτός από νοστιμιά διαθέτουν κι άλλες ευεργετικές ειδικά για το δέρμα. Παρακάτω θα βρεις παραλλαγές, ώστε να φτιάξεις τη δική σου μάσκα προσώπου χωρίς να δαπανήσεις, χρήματα και χρόνο.

Φράουλες με μέλι: Ανακατεύετε 2-3 κουταλιές λιωμένες φράουλες με 1 κουταλιά μέλι. Απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο και ξεβγάζετε μετά από 20 λεπτά. Μπορείτε να κάνετε τη θεραπεία αυτή μία με δύο φορές την εβδομάδα για ένα λαμπερό δέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φράουλες με λεμόνι: Είναι μία από τις καλύτερες φυσικές μάσκες για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός φράουλας και λεμονιού είναι εξαιρετικός για το πρόσωπο. Παίρνετε μισή κούπα από λιωμένες φράουλες και στύβετε μέσα ένα λεμόνι. Απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο για 10 λεπτά και ξεβγάζετε καλά.

Φράουλες με γιαούρτι: Ανακατεύετε 3-4 κουταλιές λιωμένες φράουλες με 1-2 κουταλιές γιαούρτι. Το απλώνετε στο πρόσωπο για 15 λεπτά. Στη συνέχεια καθώς ξεβγάζετε κάνετε ένα απαλό μασάζ. Το δέρμα σας θα φαίνεται νεώτερο καθώς σφίγγουν όλα τα κύτταρα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης