Ορισμένα σαπούνια, σαμπουάν και κρέμες περιποίησης του δέρματος περιέχουν πολλές τοξικές χημικές ουσίες που γερνούν γρηγορότερα το δέρμα. Αυτές προκαλούν ρυτίδες στο πρόσωπό σας, ειδικά γύρω από το στόμα και τα μάτια σας.

Και αυτό γιατί η πλειονότητα αυτών των προϊόντων περιέχει ορμόνες. Αυτές οι ορμόνες αναστατώνουν το ενδοκρινικό σας σύστημα, με αποτέλεσμα την αύξηση του βάρους σας και τον σχηματισμό της κυτταρίτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, μέσα στον ζοφερό αυτό μαρασμό του δέρματος υπάρχουν φυσικές, ανέξοδες εναλλακτικές λύσεις. Σαπούνια για τις ορμονικές διαταραχές, κρέμες ματιών, αντιρυτιδικές κρέμες, σαμπουάν, μαλακτικά και μάσκες. Στην πραγματικότητα, η λύση βρίσκεται στην κουζίνα.

Parabens
Τα Parabens είναι συντηρητικά που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού και ομορφιάς. Τα parabens είναι επίσης μιμητές οιστρογόνων. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι τοξίνες δρουν για να αυξήσουν την παραγωγή οιστρογόνων στο σώμα σας.

Πολυάριθμες πανεπιστημιακές μελέτες έχουν συνδέσει αυτά τα parabens με τον καρκίνο του μαστού, το αυξημένο σωματικό βάρος, με το λίπος στην κοιλιά και τους μηρούς και την επιταχυνόμενη γήρανση, ειδικά στις γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 22 και 67 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης