Η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο Suki Waterhouse είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας καλλυντικών Laura Mercier.

Η Suki Waterhouse θα πρωταγωνιστεί στις διαφημίσεις του brand για τις συλλογές φθινόπωρο/χειμώνα 2017 και άνοιξη/καλοκαίρι 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μάρκα μας έχει αγκαλιαστεί από το νεανικό κοινό και θέλουμε να απευθυνθούμε στις νεαρές γυναίκες για τις τεχνικές μακιγιάζ και τη χρήση ποιοτικών προϊόντων. Θεωρήσαμε ότι ήταν απαραίτητο να μας εκπροσωπεί μια νεαρή, ταλαντούχα, με αυτοπεποίθηση γυναίκα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Laura Mercier, σύμφωνα με το «Harper’s Bazaar».

«Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από μικρή ηλικία που συνδέονται με το brand. Συνήθιζα να παρακολουθώ τη μητέρα μου να χρησιμοποιεί το Laura Mercier Secret Camouflage, ήταν το αγαπημένο της προϊόν. Ήταν το πρώτο μέικ-απ που φόρεσα όταν ήμουν μικρό κορίτσι. Θυμάμαι πως έμπαινα κρυφά στο δωμάτιό της και έψαχνα στα καλλυντικά της για να το φορέσω» είπε η Suki Waterhouse και δήλωσε ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με την εταιρεία.

Η Suki Waterhouse ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες καλλυντικών των Burberry και Redken.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Laura Mercier, Γαλλίδα make-up artist, ίδρυσε το 1996 την εταιρεία καλλυντικών που έχει βασική φιλοσοφία τη φυσική αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης