Εντυπωσιακά χτενίσματα για βραδινές εμφανίσεις

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά και ειδικά τα glam κοσμήματα θα φορεθούν πολύ την φετινή σεζόν.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι περισσότερες stars δημιούργησαν με αυτά μοναδικά χτενίσματα και απέκτησαν έναν διαφορετικό αέρα στο κόκκινο χαλί. Υιοθέτησε και εσύ αυτή την τάση για μια chic, λαμπερή κόμη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Taylor Swift- Chic κότσος σινιόν

Εάν έχεις μακριά μαλλιά τότε μπορείς να υιοθετήσεις το υπέροχο χτένισμα της Taylor Swift. Πιάσε τα μαλλιά σου χαμηλά μια κοτσίδα και στρίψτην κυκλικά δημιουργώντας έναν κότσο σινιόν. Στερέωσε το χτένισμα με τσιμπιδάκια διακοσμημένα με Swarovski στο τελείωμα και είσαι έτοιμη για το πάρτυ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Keira Knightley- χαμηλός, χαλαρός κότσος διακοσμημένος με μικρά ασημένια αστέρια

Η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε με έναν ρομαντικό κότσο, διακοσμημένο με μικρά αστέρια από κρύσταλλα Swarovski. Για να πετύχεις κι εσύ αυτό το σικάτο χτένισμα, φέρε τα μαλλιά σου από τη μια πλευρά, κάνε ένα μικρό κότσο και στη συνέχεια βάλε διάσπαρτα τα μικροσκοπικά αστεράκια σε διάφορα σημεία , ξεκινώντας από την κορυφή, μετά στο πλάι μέχρι τον κότσο.

3. Scarlett Johansson- 60s look

Η Scarlett Johansson υιοθέτησε ένα πολύ θηλυκό look για το κόκκινο χαλί, δημιουργώντας ανάλαφρες, μεγάλες μπούκλες και στολίζοντας τα μαλλιά της με ένα glamour αξεσουάρ. Είναι πολύ εύκολο να πετύχεις και εσύ ένα παρόμοιο χτένισμα. Αρχικά φέρε τα μαλλιά σου από τη μια πλευρά και έπειτα χρησιμοποίησε ένα χοντρό ψαλίδι για να κάνεις ανάλαφρες μπούκλες. Για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα, στόλισε τα μαλλιά σου με ένα λαμπερό κλιπ.

4. Sandra Bullock – Ίσια, λεία μαλλιά με glam λεπτομέρεια

Η γοητευτική ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα απλό, ολόισιο μαλλί και ακτινοβολούσε από λάμψη! Πως το πέτυχε; Προσθέτοντας ένα galm χτενάκι στο πλάι, το οποίο έκανε την διαφορά! Για να κάνεις το ίδιο χτένισμα, ίσιωσε τα μαλλιά σου, χώρισε τα στη μέση και πιάσε τα με ένα αξεσουάρ στο πλάι. So simple, so chic!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης