Εμείς, οι γυναίκες αγοράζουμε καλλυντικές κρέμες προσώπου για την αναγέννηση της επιδερμίδας του προσώπου μας. Τις περισσότερες φορές όμως ψάχνουμε την κατάλληλη κρέμα ημέρας και προσπερνάμε τα προϊόντα περιποίησης νυκτός.

Η κρέμα νυκτός έχει επικρατήσει στην αντίληψη των περισσοτέρων γυναικών ως μια πολυτέλεια αλλά στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να αποκτήσετε μια πιο υγιή και λαμπερή εμφάνιση η συχνή περιποίηση της επιδερμίδας το βράδυ πριν κοιμηθείτε θα πρέπει να γίνει μία καθημερινή ρουτίνα. Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή της κρέμα νύχτας θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής περιποίησης του προσώπου σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ευεργετική επίδραση της κρέμας νυκτός στο πρόσωπο οφείλεται στην ενισχυμένη σύστασή της με πολλά ενυδατικά ενεργά συστατικά. Πολλές κρέμες νύχτας περιέχουν ενεργά συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ και βιταμίνη C, συστατικά τα οποία ανανεώνουν, αναζωογονούν και βοηθούν το δέρμα να μειώσει βλάβες.

Την κρέμα νυκτός πρέπει να την εφαρμόζετε τη νύχτα, πριν κοιμηθείτε με αποτέλεσμα ο χρόνος που κοιμόμαστε να είναι ωφέλιμος χρόνος για την προώθηση της καλής υγείας του προσώπου σας. Με πιο απλά λόγια οι κρέμες νυκτός είναι οι «έξυπνες» κρέμες που ενώ εσείς κοιμάστε αυτές ενεργούν και αναζωογονούν το δέρμα σας.

Οι ειδικοί στηρίζουν την αναγκαιότητα της κρέμας νύχτας στο γεγονός ότι τη νύχτα, κυρίως μεταξύ 12:00 πμ – 4:00 πμ, ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων διπλασιάζεται και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου. Είναι προς όφελος σας λοιπόν, εκείνες τις ώρες να έχετε εφοδιάσει την επιδερμίδα του προσώπου σας με όλα τα απαραίτητα συστατικά, ώστε να έχετε πιο υγιή και νεανική όψη, όταν ξυπνήσετε το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άποψη πως τα νεανικά δέρματα δεν έχουν ανάγκη από την κρέμα νύχτας είναι εσφαλμένη, γιατί η ενυδάτωση και η τροφή της επιδερμίδας του προσώπου είναι απαραίτητη σε όλες τις ηλικίες.Τα νεανικά δέρματα χρειάζονται λοιπόν, ελαφριάς υφής κρέμα νύχτας πλούσια σε αντιοξειδωτικά για να προστατευτεί το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.

Μετά τα 30 χρόνια η χρήση της κρέμας νύχτας είναι απαραίτητη και η μη χρήση της θα φέρει πιο γρήγορα τη γήρανση του δέρματος και την αφυδάτωσή του. Έτσι λοιπόν, είναι απαραίτητη μία πλούσια αντιρυτιδική κρέμα που βοηθά την αναγέννηση του δέρματος και μειώνει την ένταση εμφάνισης των πρώτων γραμμών έκφρασης στο πρόσωπο .

Μετά τα 40 χρησιμοποιήστε μια αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα νύχτας για την αποκατάσταση του δέρματος και την περιποίηση των βαθιών ρυτίδων, των γραμμών και της χαλάρωσης.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης