Σε κάθε σου έξοδο βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί πλέον το φωτογραφικό ντοκουμέντο. Εμείς σου δείχνουμε ποια είναι τα 5 βασικά make up tips για να δείχνεις άψογη.

Μάσκαρα
Το ζητούμενο είναι να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και να ξεχωρίζουν. Βάλε αρκετή μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες. Απόφυγε το μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο γιατί θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο μικρά ή αντικατάστησέ το με λευκό μολύβι που θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πούδρα
Είναι το νούμερο 1 καλλυντικό που χρειάζεσαι και το πιο απαραίτητο ίσως για όμορφο δέρμα. Προσοχή, δεν θέλεις να δείχνεις “χάρτινη” αλλά φυσική για αυτό βάλε πούδρα με μέτρο στη ζώνη Τ που έχε την τάση να εμφανίζει έντονη λιπαρότητα και γυαλάδα.

Bronzer
Ακόμα κι αν έχεις βάλει ρουζ θα φαίνεσαι λίγο «ξεπλυμμένη» εξαιτίας του φλας, γι αυτό πρόσθεσε μια μπρονζέ πούδρα για δώσεις λίγο χρώμα στο δέρμα σου.

Τόνισε τα φρύδια σου
Είναι η κορνίζα των ματιών σου. Με μολύβι ή σκιά γέμισε τα κενά, μεγάλωσε λίγο το μήκος τους και τόνισε ελαφρώς τη γωνία. Το τελευταίο tip θα ανασηκώσει τα φρύδια και θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια σου είναι μεγαλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Lip gloss
Τα χείλη σου θα φαίνονται πιο ζουμερά, αλλά και πιο μεγάλα-κάτι που βοηθά στην εξισορρόπηση των αναλογιών του προσώπου. Στο σύνολο η χρήση του lip gloss κάνει το μακιγιάζ να δείχνει πιο φρέσκο.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης