Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως, το οποίο μέχρι τώρα χρησιμοποιείται είτε ως δερματικό εμφύτευμα για τη βελτίωση ρυτίδων, αύξηση όγκου χειλιών κ.λπ. είτε στα «κοκτέιλ» μεσοθεραπείας μαζί με βιταμίνες για αντιγήρανση και ανάπλαση προσώπου (mesolifting).

Τώρα πια χρησιμοποιείται καθαρό υαλουρονικό οξύ (restylane vital), το οποίο εγχύεται ενδοδερμικά σε πολλαπλά σημεία στο πρόσωπο, στον λαιμό, στο ντεκολτέ και στα χέρια με καταπληκτικά αποτελέσματα, όσον αφορά στην εμφάνιση του δέρματος (απαλότητα, φωτεινότητα, ελαστικότητα, αναζωογόνηση, βαθιά ενυδάτωση), αλλά και τη βελτίωση ρυτίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι προϊόν εργαστηρίου (όχι ζωικής προέλευσης) απολύτως ασφαλές, χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες, δεν χρειάζεται τεστ ευαισθησίας και έχει πλούσια βιβλιογραφία. Η θεραπεία γίνεται κάθε 20-30 ημέρες. Ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος, απαιτούνται περίπου τέσσερις συνεδρίες και επαναληπτικές συνεδρίες για τη διατήρηση του αποτελέσματος, το οποίο είναι ορατό από την πρώτη συνεδρία.

Επίσης, χρησιμοποιείται και συνδυαστικά με την κλασική «Μεσοθεραπεία πολυβιταμινούχων» ενέσεων προσώπου.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης