Ο Christian Dior πάντα έχει ένα πράγμα στο μυαλό του: «να ντύσει το γυναικείο χαμόγελο» με ένα πραγματικό κόκκινο.

Σήμερα, με την έμπνευση του Peter Philips, Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας Dior Makeup, το Rouge Dior συστήνεται ξανά για να φωτίσει το χαμόγελο της γυναίκας του σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα νέο κραγιόν, πραγματικό αντικείμενο πόθου, σχεδιασμένο ειδικά για τη νέα γενιά γυναικών Dior, με χρωματική παλέτα με στυλ που κυμαίνεται ανάμεσα στην υπέρβαση και το υπέροχα «καθώς πρέπει».

Το Rouge Dior έχει μια πιο cool, λιγότερο κυριαρχική διάθεση αλλά δεν παύει να αναζητά την τελειότητα σε κάθε κρυφή μικρή λεπτομέρεια, από το ίδιο το κραγιόν ως τη μοδάτη συσκευασία του: το εσωτερικό της, σαν πινελιά προσωπικής πολυτέλειας, φέρει την απόχρωση Rouge 999, τη φλογερή σέξι υπογραφή του Dior.

Περιέχει φυσικό ενυδατικό βούτυρο μάνγκο σε υψηλή συγκέντρωση, Aroleat Samphira για την αναζωογονητική δράση του,** σφαιρίδια υαλουρονικού οξέος για τις ιδιότητες «γεμίσματος», Decox για εφέ όγκου στην επιφάνεια και Lipexel™ για την επανάκτηση των λιπιδίων. Όλα αυτά μαζί εξασφαλίζουν 16 ώρες άνεσης* χωρίς να ξεραίνονται τα χείλη ή να αλλοιώνεται το χρώμα, τόσο για το σατινέ όσο και για το ματ αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης