Αν συνηθίζετε να αγοράζετε καλλυντικά και να μην τα χρησιμοποιείτε για καιρό με αποτέλεσμα να μαζεύουν απλά σκόνη πάνω τους, μέχρι να θυμηθείτε ότι τα έχετε, τότε μην είστε σίγουρες ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά! Δεν κρατάνε για πάντα.

Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος εγγυώνται την ασφάλεια και τη φρεσκάδα τους για ένα χρόνο. Κάποια διαρκούν έως και δύο χρόνια και μερικά έχουν μικρότερο χρόνο ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eάν όμως το προϊόν παρουσιάζει αλλαγές στο χρώμα ή το άρωμα, είναι ώρα να το πετάξετε. Αν τα συστατικά του έχουν διαχωριστεί, αν μυρίζει διαφορετικά από όταν το αγοράσατε,αν έχει αλλάξει το χρώμα από λευκό σε κίτρινο ή ανοικτό καφέ,τότε αυτά είναι σημάδια ότι το προϊόν σας είναι ακατάλληλο για χρήση!Γράψτε την ημερομηνία αγοράς με μαρκαδόρο στο κάτω μέρος του βάζου ή τη φιάλη του καλλυντικού που έχετε χρησιμοποιήσει. Έτσι θα ξέρετε, αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη.

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε ποια είναι η συνήθης διάρκεια ζωής των καλλυντικών, έτσι ώστε να τα ανανεώνετε, όποτε χρειάζεται.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης