Τα γυαλισμένα, περιποιημένα νύχια στα χέρια βελτιώνουν την εμφάνισή σας στο λεπτό, ακόμα κι αν φοράτε κάτι απλό. Η περιποίηση των άκρων είναι πάντα στη μόδα και εμείς σας λέμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να βάψετε μόνες σας τα νύχια των χεριών σας και το αποτέλεσμα να μοιάζει σχεδόν επαγγελματικό.

Διαλέξτε μια μεγάλη επιφάνεια για να βάψετε τα νύχια σας, ώστε να μην τρέμει το χέρι. Για να μπορέσετε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, φροντίστε να έχετε εξασφαλίσει χρόνο για να μη χρειαστεί να πιάσετε κάτι, όταν θα έχετε βάψει τα νύχια σας, και περιμένετε να στεγνώσουν. Πριν αρχίσετε να βάφετε τα νύχια σας, κυλήστε το δοχείο ανάμεσα στις παλάμες. Με την τριβή θα ομογενοποιηθεί το χρώμα χωρίς να δημιουργηθούν φουσκάλες και το βερνίκι θα έχει καλύτερη εφαρμογή.

Διαβάστε πώς να πετύχετε επαγγελματικό βάψιμο νυχιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ξεβάψτε πολύ καλά τα νύχια σας από το προηγούμενο βερνίκι, πλύνετε τα χέρια σας και σκουπίστε τα, ώστε να μην υπάρχει υγρασία καθόλου.

– Περνάτε στην αρχή μια λεπτή στρώση βάση. Η βάση τονώνει το νύχι, το εμποδίζει να «χρωματιστεί» και δίνει μεγαλύτερη διάρκεια στο βάψιμο.

– Βουτάτε το πινέλο στο βερνίκι προσέχοντας να έχει πάνω του αρκετή ποσότητα, ανάλογα πάντα με το μέγεθος του νυχιού. Το στραγγίζετε ελαφρά στην άκρη του δοχείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Φτιάχνετε μια λωρίδα στη μέση του νυχιού ξεκινώντας από το κάτω μέρος και συνεχίζοντας προς τα πάνω.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης