Η αλογοουρά, το γνωστό ponytail στη γλώσσα των κομμωτών, σε όλες τις εκδοχές της και τα ελαφριά πιασίματα στα μαλλιά είναι ιδανικά χτενίσματα για τον χειμώνα, καθώς η υγρασία και ο αέρας δεν επιτρέπουν τελειότητες στο χτένισμα.

Φέτος τον χειμώνα τα μαλλιά έχουν χωρίστρες και πιασίματα αυστηρά αλλά και χαλαρά. Επιλέξτε ο,τι θέλετε ανάλογα με τη διάθεσή σας και απογειώστε το outfit με χτένισμα που αντέχει στο κρύο και στη βροχή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κλασική αλογοουρά. Η πιο κλασική αλογοουρά είναι πάντα η σωτήρια λύση! Μάζεψε όλα τα μαλλιά σου μια αυστηρή κοτσίδα και χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα λακ για τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια.

Stylish ponytail. Η πιο trendy εκδοχή της αλογοουράς. Ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου. Πιάσε μια κοτσίδα στο ύψος του αυχένα και χρησιμοποίησε προϊόν styling για έξτρα κράτημα και sleek αποτέλεσμα, για να… τιθασέψεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου. Αν έχεις φράντζα, πιάσε τη στο πλάι με ένα τσιμπιδάκι και εφάρμοσε κι εκεί μικρή ποσότητα από το προϊόν σου.

Χαμηλή αλογοουρά. Μια απλή αλογοουρά, με ελάχιστες αλλαγές, μπορεί να μετατραπεί στο πιο εντυπωσιακό χτένισμα! Είναι κατάλληλο από ένα σαββατιάτικο πρωί για καφέ και ψώνια μέχρι μια βραδινή έξοδο. Αρχικά άπλωσε λίγο λάδι μαλλιών στις άκρες των μαλλιών σου για να αποφύγεις το φριζάρισμα. Χτένισε τα μαλλιά σου και με ένα λαστιχάκι τα πιάνεις σε σημείο που να είναι ακριβώς ίσα με τα αυτιά σου, ώστε να αναδείξεις περισσότερο την μύτη σου και τα μάγουλά σου. Βέβαια, αν θέλεις να αναδείξεις τον λαιμό σου και τις γωνίες του προσώπου σου, φτιάξε την αλογοουρά χαμηλά, στον αυχένα σου. Πάντως, και στις δυο περιπτώσεις, να ανασηκώνεις το πάνω μέρος των μαλλιών σου για να φαίνεται ότι έχεις μεγαλύτερο μέτωπο άρα και περισσότερο ύψος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης