Αν φοβάσαι το νυστέρι δες τι μπορείς να κάνεις για να σβήσεις 10 χρόνια απο το πρόσωπό σου. Οι πανάδες αποσπούν την προσοχή των άλλων από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου και προσθέτουν ως και 10 χρόνια.

Μπορείς να επιλέξεις καλλυντικά με λευκαντικές ουσίες, που αποχρωματίζουν ως ένα βαθμό τις δυσχρωμίες, όπως το ασκορβικό οξύ, το κοζικό οξύ και τα α-υδροξυοξέα (ΑΗΑ), ακόμη και υδροκινόνη. Άλλες, πιο επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης είναι το λέιζερ, τα χημικά πίλινγκ, η δερμοαπόξεση με κρυστάλλους και η κρυοθεραπεία.Επίσης απέφυγε τον ήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μαύροι κύκλοι είναι άλλο ένα χαρακτιριστικό που μας μεγαλώνει. 
Η καφεΐνη είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά αντιμετώπισης. Μετά από ξενύχτι, τύλιξε ένα παγάκι με μια χαρτοπετσέτα και κάνε απαλό μασάζ στην περιοχή για 1-2΄ για μια αναζωογόνηση εξπρές.

Οι λεπτές γραμμές γύρω απο τα μάτια (το γνωστό «πόδι της χήνας») μπορούν να μειωσουν το βάθος των ρυτίδων με καλλυντικά που περιέχουν ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ, γλυκάνες και πεπτίδια. Επίσης μείωσε την πρόσληψη ζάχαρης και επεξεργασμένων υδατανθράκων.

Τέλος για να ξανακερδίσεις την λάμψη στο πρόσωπό σου χρησιμοποίησε ουσίες όπως το γλυκολικό, το λινολεϊκό οξύ και ρετινοειδή. Βέβαια όλα ξεκινούν απο μέσα μας, γι αυτό θα πρέπει να πάρεις βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ενυδατικά συμπλέγματα και τα μέταλλα και το σημαντικότερο όχι άγχος και στρές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης