Ναι, μετά από έναν βροχερό Απρίλιο και μισό μουντό Μάιο, ο πρώτος δυνατός ήλιος έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του. Κι εσύ θέλεις να βάλεις το μπικίνι σου και να χαρείς τη θάλασσα. Και μόλις τώρα, θυμήθηκες ότι τα πολύ όμορφα -κατά τα άλλα- ποδαράκια σου θέλουν λίγη δουλίτσα…

Πού; Μα πού αλλού; Εκεί που το χρειαζόμαστε όλες: προσαγωγούς και απαγωγούς. Δύο είναι τα νέα trends για γρήγορο και όμορφο αποτέλεσμα. Το άρτι αφιχθέν στην Ελλάδα proslider όχι μόνο κάνει δουλειά σε προσαγωγούς και απαγωγούς, αλλά σε γυμνάζει και αερόβια. Πρόκειται για ένα μηχάνημα που δουλεύει με αντιστάσεις και εσύ δεν έχεις παρά να τις καταρρίψεις βάζοντας δύναμη, αλλά και πιάνοντας έναν σταθερό ρυθμό εκγύμνασης, ώστε να έχεις σίγουρα αποτελέσματα. Σύμμαχός του το flowin, μία ιδιόμορφη πλατφόρμα πάνω στην οποία κινείσαι πατώντας με τα χέρια ή με τα πόδια σε διάφορα πατς. Έτσι, γυμνάζεσαι αερόβια και χτίζεις και κορμί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην ξεγελιέσαι δεν είναι εύκολο, αλλά είναι τρελά διασκεδαστικό.

Εγώ τα δοκίμασα και τα δύο στη Γλυφάδα σε συνδυασμό με power plate και trx, καθότι κορίτσι των νοτίων προαστίων, και συγκεκριμένα στο Power Plate Center Glyfada επί της Αγγέλου Μεταξά 39. Τώρα αν δεν είσαι κορίτσι των νοτίων προαστίων, όπως εγώ, πάτα στο google proslider και flowin για να δεις ποια γυμναστήρια στη γειτονιά σου τα διαθέτουν.

Και για να καταλάβεις για τι ακριβώς μιλώ, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης