Η αντιγήρανση δεν βασίζεται μόνο στις κρέμες και τις μάσκες. Χρειάζεται και βοήθεια εκ των έσω. Υπάρχουν τροφές που βελτιώνουν κατά πολύ την υφή του δέρματος.

1. Φράουλες
Πλούσιες σε βιταμίνη C, έχουν αυξημένες αντιοξειδωτικές ικανότητες, επομένως καταπολεμούν τις ρυτίδες και λειτουργούν όπως μια αντιγηραντική κρέμα. Είναι επίσης πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, ασβέστιο και μαγνήσιο, μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για τη ρύθμιση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Επιπλέον, περιέχουν σαλικυλικό οξύ, που βελτιώνει την αρτηριακή πίεση, καθώς και ελλαγικό οξύ, μια φυσική αντικαρκινική ουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Σπαράγγια
Είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, C, Ε και K, οι οποίες είναι απαραίτητες για την υγεία των οστών και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και βιταμινών του συμπλέγματος Β, όπως το φολικό οξύ, που μαζί με τη Β12 ενισχύουν την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Τα σπαράγγια περιέχουν επίσης μεταλλικά στοιχεία όπως φώσφορο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο και σελήνιο, τα οποία όχι μόνο είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, αλλά αποτρέπουν και ασθένειες όπως η υπέρταση, η οστεοπόρωση και οι καρδιαγγειακές παθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης