Ο make-up artist των διασήμων Justin Tyme μας δίνει συμβουλές και μας μαθαίνει τρικ για να τονίσουμε τα ζυγωματικά μας.

Τα προϊόντα από τα οποία πρέπει να αρχίσετε:

Τα καλύτερα προϊόντα που «σκαλίζουν» το πρόσωπό σας είναι κρεμώδη ή υγρά bronzer και ρουζ. Αυτή η υφή των προϊόντων σάς βοηθά να έχετε πολύ καθαρή εφαρμογή, έτσι ώστε να μπορείτε να τα αναμείξετε και να δημιουργήσετε το χρώμα που επιθυμείτε χωρίς να το παρακάνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τα πινέλα, ο Tyme δουλεύει με βούρτσες διπλής ίνας, που είναι ένας συνδυασμός από συνθετικές και φυσικές τρίχες. Με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα χρώματος. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αφού γεμίσετε το πινέλο με το προϊόν, τινάξτε το ελαφρά στο πίσω μέρος του χεριού σας για να απομακρυνθεί τυχόν περιττή ποσότητα.

Highlighter

Αφού εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα και τη βάση, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο και βάλτε μικρή ποσότητα υγρού highlighter πάνω και κάτω από τα μήλα σας μέχρι τα αφτιά, στο κέντρο του μετώπου και στο πηγούνι σας. Είναι σημαντικό να αναμειγνύετε το highlighter με τη βάση σε κάθε περιοχή ξεχωριστά.

Bronzer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρείτε την αρχή του ζυγωματικού σας και κινηθείτε αργά και προσεκτικά κάτω από αυτό το σημείο. Στη συνέχεια, εφαρμόστε κατά μήκος αυτής της γραμμής μικρή ποσότητα bronzer σε κρεμώδη υφή, μέχρι τα μήλα σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, αντί για γυαλιστερό ή ιριδίζον, προτιμήστε ένα ματ bronzer που δημιουργεί βάθος.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης