Το ενοχλητικό ξεφλούδισμα που υφίσταται το δέρμα μας μετά το μαύρισμα του καλοκαιριού θεωρείται σχεδόν αναπόφευκτο. Αφήνει ακαλαίσθητα «μπαλώματα» στο δέρμα και, επίσης, δεν κρατά πολύ το όμορφο χρώμα που αποκτήσαμε.

Πώς μπορούμε να αναστρέψουμε αυτήν τη διαδικασία;

Το ξεφλούδισμα είναι αποτέλεσμα της αφυδάτωσης που υφίσταται η επιδερμίδας σας από τον ήλιο, γι’ αυτό το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρείτε την επιδερμίδα σας, τόσο του σώματος όσο και του προσώπου, καλά ενυδατωμένη. Έτσι, μετά το μπάνιο, απλώστε στο σώμα σας μια πολύ ενυδατική κρέμα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτάνει, όμως, μόνο αυτό; Όχι! Υπάρχει κι ένας άλλος ακόμη πιο αποτελεσματικός τρόπος. Ένα έλαιο το οποίο βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος και εμποδίζει το ενοχλητικό ξεφλούδισμα πολύ αποτελεσματικά. Αυτό είναι το αμυγδαλέλαιο.

Το αμυγδαλέλαιο κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα σας (και στα μαλλιά σας επίσης), καθώς περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Ε, ενώ παράλληλα έχει την ιδιότητα να «σφραγίζει» την υγρασία του σώματος περισσότερο από τις κρέμες. Επίσης, δεν έχει καμία ενοχλητική μυρωδιά (το αντίθετο) και δεν «βαραίνει» την επιδερμίδα και την αφήνει να αναπνέει με φυσικό τρόπο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης