H δημιουργία των σκασμένων φτερνών οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως η αφυδάτωση του σημείου, ο ξηρός αέρας, η ανθυγιεινή διατροφή, η ακατάλληλη φροντίδα των ποδιών, τα σκληρά δάπεδα, η παρατεταμένη ορθοστασία, τα ακατάλληλα υποδήματα, αλλά και προβλήματα υγείας όπως το έκζεμα, η νόσος του θυρεοειδούς και ο διαβήτης.

Αποκτήστε υπέροχες βελούδινες φτέρνες χωρίς ραγάδες, σκασίματα και ξηροδερμία με μια απλή και όμως θαυματουργή σπιτική θεραπεία που βασίζεται στην ασπιρίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα χρειαστείτε:

– 10 ασπιρίνες ή δισκία ακεταμινοφαίνης
– 250 ml οινόπνευμα εντριβής (70%)

Τρόπος παρασκευής:
Αρχικά θρυμματίστε τις ασπιρίνες μέχρι να γίνουν σκόνη και στη συνέχεια προσθέστε το οινόπνευμα. Αφήστε το μείγμα να σταθεί για 1-2 μέρες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρόπος εφαρμογής:

  • Αφού το μείγμα σας έχει σταθεί για 1-2 μέρες, ξεκινήστε την 10ημερη θεραπεία που θα κάνετε κάθε βράδυ. Πριν από κάθε χρήση, ανακινήστε το μπουκάλι πολύ καλά και στη συνέχεια εμποτίστε ένα βαμβάκι ή μια γάζα με το μείγμα.
  • Ακουμπήστε το εμποτισμένο βαμβάκι ή την γάζα στη φτέρνα σας και τυλίξτε το σημείο με μια πλαστική μεμβράνη. Έπειτα, βάλτε μια κάλτσα και κοιμηθείτε.
  • Το πρωί που θα ξυπνήσετε, ξεπλύνετε πολύ καλά τα πόδια σας με άφθονο νερό, σκουπίστε τα με μια πετσέτα και απλώστε μια λιπαρή κρέμα για τα πόδια ή γλυκερίνη.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης