Yλικά:
5 αβγά
200 γρ. ζάχαρη
280 γρ. αλεύρι
250 γρ. βούτυρο Lurpak
400 γρ. καρύδια τριμμένα
2 κουτ. του γλυκού κανέλα
1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Για το σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη
400 γρ. νερό
50 γρ. γλυκόζη
1 ξυλάκι κανέλα
Για την κρέμα τυριού:
300 γρ. τυρί κρέμα Arla Buko
150 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά Arla
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη για ν’ αφρατέψουν. Ρίχνουμε το αλεύρι, την κανέλα και το μπέικιν.
2. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το βούτυρο Lurpak λιωμένο και στο τέλος τα καρύδια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr