Υλικά:
Για την βάση της σαλάτας
200 γρ. ρόκα πλυμένη και καθαρισμένη
200 γρ. ντοματίνια
1 φλ. σπόρους ρόδι
1 κρεμμύδι κομμένο λεπτές φέτες
2 φλ. βρασμένα ρεβίθια
1/2 φλ. καρύδια ψίχα
Για την βινεγκρέτ
100 γρ. χυμός ροδιού
6 κ.σ. γρεναδίνη
4 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
200 γρ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ μέσα σε ένα μεγάλο βάζο με βιδωτό καπάκι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μας…
Περισσότερα στο govastileto.gr