Υλικά:

1/2 κιλό αποξηραμένη, ξεφλουδισμένη φάβα
νερό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα στα τέσσερα
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 ματσάκι μαϊντανός, χωρίς τα μεγάλα κοτσάνια
2 κουτ. γλυκού τριμμένο κύμινο
2 κουτ. γλυκού τριμμένος κολίανδρος
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι
2 φλιτζάνια λάδι

Για το ντιπ γιαουρτιού

1 φλιτζάνι γιαούρτι
2 κουτ. σούπας ταχίνι
2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη ή λιωμένη
1/4 κουτ. γλυκού τριμμένο κύμινο”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Ετοιμασία κεφτέδων:

1. Μουλιάζουμε τη φάβα σε νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας ή μέχρι να μαλακώσει πολύ. Την ξεφλουδίζουμε, αν χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης