Υλικά
Για το γλυκό
220 γραμμάρια κάσιους
220 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης
50 γραμμάρια κράνμπερι
220 γραμμάρια φρούτα γλασαρισμένα
100 γραμμάρια αμύγδαλα λευκά ελαφρώς καβουρδισμένα στο φούρνο
600 γραμμάρια κουβερτούρα κομμένη σε πολύ μικρά κομμάτια
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
80 γραμμάρια μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με το μέλι στους 90 βαθμούς…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr