Ένα δροσερό γλυκό ψυγείου που φτιάχνεται σε μόλις λίγα λεπτά και καταναλώνεται σε χρόνο ρεκόρ.

Τι θα χρειαστείτε για δύο ατομικά banoffee:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 μπανάνα, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 κεσεδάκι γιαούρτι, 2% λιπαρά μέσα στο οποίο θα ρίξετε 2 κ.σ. μέλι
4 κ.σ. φυστικοβούτυρο
2 κ.σ. μέλι
4 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
6 κ.σ. δημητριακά της επιλογής σας
λίγα τσιπ μαύρης σοκολάτας ή σκόνη κακάο ή ξηρούς καρπούς για το γαρνίρισμα
2 ποτήρια ή βαζάκια ή μπολ (ανάλογα που θα επιλέξετε να το σερβίρετε)

Πώς θα το φτιάξετε:

Θρυμματίστε τα δημητριακά με τα χέρια σας (ή βάζοντάς τα στο μίξερ για λίγα δευτερόλεπτα), ρίξτε τα σε ένα μπολ, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο (το οποίο καλό είναι να έχει κρυώσει πριν το ρίξετε) και ανακατέψτε με απαλές κινήσεις. Βάλτε μια γενναιόδωρη στρώση μέσα στα ποτήρια (ή το σκεύος) που θα στήσετε το γλυκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης