Κάστανα και χειμώνας πηγαίνουν μαζί. Δοκιμάστε τα κάστανα με τα ζυμαρικά… το γευστικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Υλικά
250 γρ. ταλιατέλες
250 γρ. κάστανα βρασμένα, καθαρισμένα
100 γρ. παντσέτα (αλλαντικό) σε κυβάκια ή μπέικον
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. φασκόμηλο
1/2 φλ. τσ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
2-3 κ.σ. βούτυρο φρέσκο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3/4 φλ. τσ. παρμεζάνα τριμμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Βάζουμε το καπνιστό αλλαντικό (παντσέτα ή μπέικον) σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε, μέχρι να ξεροψηθεί καλά και να βγει το λίπος του. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και αν χρειάζεται μια κουταλιά της σούπας γεμάτη ελαιόλαδο και σοτάρουμε για δύο λεπτά Βάζουμε τα κάστανα, σπασμένα σε κομματάκια και το φασκόμηλο και κρατάμε το μείγμα στο τηγάνι για ένα λεπτό ακόμα πάνω στη φωτιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης