Υλικά:
4 καρότα τριμμένα στον τρίφτη
2 πατάτες, τριμμένες
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι, τριμμένο
2 κρεμμύδια, τριμμένα στον τρίφτη
2 αβγά χτυπημένα
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν ένας αφράτος χυλός. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μια κουταλιά από το μείγμα και το ρίχνουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Τους γυρίζουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές…
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr