Υλικά
Για 4-6 άτομα
20-25 Κολοκυθοανθούς
1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
μαϊντανό
βασιλικό
δυόσμο ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι
½ κούπα τσαγιού ελαιόλαδο
Ζεστό νερό
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε τα 2/3 από το ελαιόλαδο και προσθέτετε το κρεμμύδι, σοτάρετε μέχρι να μαραθεί. Στη συνέχεια προσθέστε το ρύζι και ανακατεύετε συνεχώς. Προσθέτετε 1 1/2 φλιτζάνι νερό και αφήνετε να σιγοβράζει μέχρι να ελαττωθεί το νερό στο ελάχιστο. Προσθέτετε αλατοπίπερο και τα αρωματικά, ανακατεύετε και αφήνετε να κρυώσει.
Περισσότερα στο govastileto.gr