Τι να θυμάστε για να φτιάξετε την τέλεια μπουγάτσα.

-Η σφολιάτα αγαπάει την ψύξη του ψυγείου αλλά και τον καυτό φούρνο. Έτσι γίνεται πολύ τραγανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για να πάρει όγκο γρήγορα και να χωρίσει το φύλλο της μπουγάτσας -σε στρώσεις που θρυμματίζονται στο στόμα- ψήσε την ενώ είναι κρύα, σε δυνατή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Μετά, χαμηλώνεις για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο σωστά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης