Υλικά:

4 φρέσκα αβγά
130 γρ. ζάχαρη
200 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. βούτυρο
2 κ.σ. κονιάκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τα αβγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με σύρμα σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα τετραπλάσιο σε όγκο. Ταυτόχρονα λιώνουμε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το βούτυρο και ρίχνουμε το κονιάκ.

Ανακατεύουμε τα δύο μείγματα καλά με μία μαρίζ και το βάζουμε σε μπολάκια. Τοποθετούμε τα μπολάκια στο ψυγείο για 4-5 ώρες τουλάχιστον. Η μους μας είναι έτοιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γαρνίρουμε με σαντιγί και τρούφα ή ξύσμα σοκολάτας.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης