ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, θα το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Το πρώην ταίρι σου θα σου ζητήσει επανασύνδεση, θα κάνει το βήμα να κινηθεί στοχεύοντας στο σταθερό δεσμό, η κατάληξή σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου. Η κρίση σου και η διαίσθησή σου θα είναι απολύτως σωστές, η εμπειρική σου ωριμότητα και ο συνειδητός ρεαλισμός σου, θα σου δώσουν την ικανότητα να αποφασίσεις άμεσα και σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση: Σκαμπανεβάσματα θα δημιουργήσει η στάση σου, μέσα στη εβδομάδα κυκλοθυμική θα είναι η διάθεσή σου. Από την μια με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες, από την άλλη όμως, η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου φέρει ανασφάλειες, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου. Το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου, δείξε το πάθος σου, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις σκηνές ζήλειας, οι αντιδράσεις σου δε θα πρέπει είναι υπερβολικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, οικεία θα είναι η στάση σου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη θα απελευθερώσει τόσο τα αισθήματα σου όσο και τα λόγια σου. Όμορφες κουβέντες θα ανταλλάξεις με πρόσωπο, που θα καταφέρει να κερδίσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο ήδη γνώριμο. Πριν κλείσει η εβδομάδα, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα έχεις βάλει πλώρη για σταθερή ερωτική σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης