Υλικά
Για τη ζύμη
μισό κιλό αλεύρι φαρίνα
λάδι
ρίγανη
αλάτι
Για τη γέμιση
200 γραμμάρια μαγειρεμένο κοτόπουλο ψιλοκομμένο
100 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
μία ντομάτα
μία πιπεριά
λίγα μανιτάρια
κέτσαπ
λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοτόπουλο για 15 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το ψιλοκόβουμε.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνουμε καλά ώσπου να φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη. Την κόβουμε στα δύο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγο…
Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr