Τι χρειαζόμαστε
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι μεγάλο
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
1 αυγό μεγάλο
3 χοντρές φέτες ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μουστάδρα
Αλάτι-πιπέρι
Αλεύρι για το τύλιγμα των κεφτέδων
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για την κόκκινη σάλτσα
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Περισσότερα στο govastileto.gr