Υλικά

4 κολιοί καθαρισμένοι
3-4 κουταλάκια του γλυκού πάστα ελιάς
1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 λεμόνια κομμένα σε φέτες
1 ½ κιλό πατάτες κομμένες στη μέση
1 χούφτα φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °C. Τοποθετήστε τους κολιούς σε ένα ταψί, και στη συνέχεια ανακατεύετε την πάστα ελιάς και το μισό λάδι. Περιχύνετε το μείγμα ελιάς πάνω από τα ψάρια, φροντίζοντας τα ψάρια καλυφθούν μέσα και έξω. Προσθέστε τις φέτες λεμονιού στη κοιλότητα των ψαριών…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης