Υλικά

4 στήθος κοτόπουλο
2 κ.σ. ρύζι
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. τυρί κρέμα
1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι γλυκό
αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κύβο μυρωδικών κοτόπουλου κατά προτίμηση
1 ποτήρι του κρασιού κρασί ξερό λευκό
1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα (αν έχουμε φρέσκα ακόμα καλύτερα)
1 κονσέρβα καλαμπόκι (αν έχουμε φρέσκα ακόμα καλύτερα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βράζετε το ρύζι για περίπου 10΄, αφού είναι έτοιμο το αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τον κύβο κοτόπουλου και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το ρύζι.

Κόβετε σε κύβους το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνετε και το ρίχνετε στο τηγάνι να τσιγαριστεί. Αφού πάρει ένα λευκό χρώμα το περιχύνετε με το κρασί μαζί με τα μανιτάρια και το αφήνετε για 5 λεπτά μέχρι να πιει λίγο το ζουμί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα ρίχνετε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος μαζί με το τυρί κρέμα και ανακατεύετε, το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 20 λεπτά.

Αφού έχει ετοιμαστεί και το ρύζι, το ρίχνετε μαζί με το καλαμπόκι στο τηγάνι μαζί τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε μέχρι να αποκτήσει μία ομοιογενής μορφή το φαγητό μας.

Το αφήνετε λίγο να κρυώσει και είναι έτοιμο για το τραπέζι σας!

Πηγή: govastileto,gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης