Συστατικά:

2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο
1 κοτόπουλο, 1 1/2-2 κιλά, κομμένο σε 6 κομμάτια
αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
30-40 σκελίδες σκόρδο, μεγάλες
1/2 φλ. κρασί λευκό ξηρό
1/2 φλ. ζωμό κότας
1 φλ. . πράσινες ελιές τσακιστές, χωρίς το κουκούτσι πλυμένες πολύ καλά

Εκτέλεση:

Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι τηγάνι και δυνατή φωτιά ζεστάνετε το λάδι, βάλτε στο κοτόπουλο μια πρέζα αλάτι και πιπέρι και σοτάρετε περίπου 10 λεπτά απ’ όλες τις μεριές μέχρι να ροδίσει καλά. Προσέξτε μην καεί…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης