Κοτόπουλο με ρύζι και σέλερι

Κοτόπουλο με ρύζι και σέλερι
Υλικά

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι, άσπρο πιπέρι
2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι Καρολίνα
τα συκωτάκια του κοτόπουλου, ψιλοκομμένα σε κύβους
6 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό ζωμό κότας
5 - 6 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 μικρό κοτόπουλο κομμένο κομμάτια
6 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κλαδί σέλερι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε 3 κουταλιές της σούπας από το βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σέλερι για 2 λεπτά.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016, 14:44