Υλικά:
Για τη ζύμη
70 γραμμάρια ζάχαρη
1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι
250 γραμμάρια βούτυρο μαργαρίνη
1 κρόκο αβγού μαζί με 1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη για το άλειμμα
15 γραμμάρια ξερή μαγιά
250 γραμμάρια χλιαρό γάλα
500 γραμμάρια αλεύρι δυνατό
Για την κρέμα
20 γραμμάρια κορν φλάουρ
70 γραμμάρια ζάχαρη
1 κρόκος αβγού
20 ml ρούμι
400 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό
50 γραμμάρια αμυγδαλόσκονη
Περισσότερα στο govastileto.gr