Υλικά

1 κουταλιά της σούπας πελτέ
500 γραμμάρια φασολάκια μακριά καθαρισμένα και πλυμένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

250 γραμμάρια αρακά
2 καρότα κομμένα σε καρέ
4 ώριμες και σφιχτές ντομάτες τριμμένες
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 κοτόπουλο κομμένο σε 5-6 μικρά κομμάτια (προτιμήστε μπουτάκια)
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο

Εκτέλεση

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και το ζεσταίνουμε. Ροδίζουμε το κοτόπουλο, να πάρει χρώμα γύρω γύρω, για 8 λεπτά περίπου.

Ρίχνουμε το σκόρδο ολόκληρη τη σκελίδα, τα καρότα κομμένα σε καρέ και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αφήνουμε μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο, για 6 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε καλά τη βάση της κατσαρόλας.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης