Λιγκουίνι με σκόρδο και τυρί

Λιγκουίνι με σκόρδο και τυρί
Υλικά

Για 2-4 άτομα

ένα πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι ή της επιλογής σας
4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κούπα φέτα ή κεφαλοτύρι τριμμένη
λίγο λάδι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λιγκουίνι για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό, σε ένα άλλο κατσαρόλι ρίχνουμε το σκόρδο μέσα σε λάδι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για 2 λεπτά το πολύ.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018, 09:20