Υλικά:
2 ¼ φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι τριμμένο αμύγδαλο σε σκόνη
5 ασπράδια αυγού σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Αποξηραμένα cranberries ψιλοκομμένα και μουλιασμένα σε χλιαρό νερό αρωματισμένο με κανέλα και γαρίφαλο
Εκτέλεση:
Προθέρμανε το φούρνο στους 90oC
Βάλε τη μισή ποσότητα ζάχαρης με το αμύγδαλο σε έναν επεξεργαστή και χτύπησε να γίνει σκόνη. Όσο πιο καλά είναι κομμένο το αμύγδαλο τόσο πιο αφράτο αποτέλεσμα θα έχεις. Ανάμειξε όλη τη ζάχαρη με το αλεύρι αμυγδάλου που μόλις χτύπησες…
Περισσότερα στο govastileto.gr