Υλικά

1 πακέτο βούτυρο Κέρκυρας
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 αβγό
χυμός από δύο πορτοκάλια
μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρικής
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
250 γραμμάρια αλεύρι μαλακό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο. Προσθέτουμε το αβγό και τον χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα. Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης