Υλικά:

2 κούπες ελαιόλαδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3 κούπες λεπτό σιμιγδάλι
1 ποτήρι του κρασιού κονιάκ
1/2 κούπα ζάχαρη
2 κούπες μέλι
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
2 κούπες αλεύρι μαλακό
2 κουταλάκια του γλυκού σόδα
χυμό από ένα πορτοκάλι
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
300 γρ. τριμμένα καρύδια

Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνεις το λάδι. Σε μια λεκανίτσα βάζεις το σιμιγδάλι και ρίχνεις σιγά-σιγά το λάδι και ανακατεύεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα προσθέτεις το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα, 1 κούπα από το μέλι, το κονιάκ, 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, το γαρύφαλλο και την κανέλα.

Στη συνέχεια κοσκινίζεις το αλεύρι και τη σόδα και το προσθέτεις στα υπόλοιπα υλικά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης